“ De specialist in stijlvolle recuperatie van historische materialen in uw sfeervol woonproject.”

Bij Antiekbouw vindt u een unieke selectie van retro en antieke bouwmateriaal. Combineer de stijlvolle charme van het verleden met de moderne functionaliteit van vandaag, voor een perfecte harmonie tussen oud en nieuw en creëer zo uw eigen unieke keuken of badkamer. Wij maken alles op maat van uw wensen. Kom langs en bewonder onze indrukwekkende collectie bouwmaterialen of laat u inspireren door onze toonzaalmodellen. Een bezoek aan Antiekbouw is als een schattenjacht. U vindt altijd wel iets waar u blij van wordt.

Pieter Staelens  Zaakvoerder

Pieter Staelens (zaakvoerder)

“Antiekbouw is de perfecte schakel tussen de architect en de bouwheer. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u vakkundig en technisch perfect adviseren over de stijl van uw woning en de juiste materialen om het gewenste effect te bereiken. Wij zien de mogelijkheden om van uw project iets bijzonders te maken.”

Pieter Staelens  Zaakvoerder

Een enorme stock aan kwalitatieve bouwmaterialen

Ons magazijn herbergt een schat aan materiaal. Met een buitenruimte van 10.000 m2 en een loods van 1.500 m2, trekt u hier best een dagje voor uit. Kom grasduinen tussen authentieke houten deuren, statige portalen, imposante antieke oude voordeuren, allerhande soorten vloerstenen zoals blauwe arduintegels, Bourgondische dallen en Provençaalse terracotta stenen. Laat u tevens bekoren door onze houten klooster - en abdijvloeren, rustieke badkamermeubelen of door onze sierschouwen en antieken schouwmantels in verschillende soorten natuursteen zoals marmer en ‘pierre de France’. U vindt er ook gietijzeren radiatoren, charmante badkuipen op poten, ...

> Bekijk ons aanbod

Een showroom vol inspiratie

In onze showroom komen uw projecten tot leven. Hier verruimen we uw blik en laten we u de mogelijkheden zien. Een op maat gemaakte keuken met de perfecte vloer én de perfecte kraan. Een badkamer met een gietijzeren bad. Magnifieke antieken kasten die een tweede leven kregen. Hier inspireren we en tonen we u wat Antiekbouw voor u kan betekenen. Kom langs en realiseer al uw interieurdromen!

Bezoek onze showroom in Ieper!

Steeds welkom. Laat u inspireren of contacteer ons voor vragen en advies.

Maatwerk

Met Antiekbouw krijgt uw huis een unieke uitstraling. Wij voegen persoonlijkheid toe aan uw woning. Dankzij onze ruime ervaring en ons goed uitgerust atelier kunnen wij elk stuk, tot in het kleinste detail op de gewenste maat afwerken. Ook voor totaalinrichting kan u bij ons terecht.

In ons goed uitgerust atelier is er o.a. een schrijnwerkerij en een steenkapperij. Ons team bestaat uit echte vakmensen die met hart en ziel aan uw projecten werken. Nadien komen we alles vakkundig bij u thuis installeren.

> Een project op maat?

Plaatsing met oog voor detail

Om uw interieur vakkundig te installeren en de gekozen elementen harmonieus te plaatsen, kan u rekenen op de ambachtelijke knowhow van ons professioneel team. Naast een zorgvuldige recuperatie van de materialen bent u verzekerd van een piekfijne afwerking met oog voor detail.